Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW, o alegeră optimă pentu o vacanță reușită

Peugeot 308 SW a înregistrat un succes comercial. Cu 146 000 de unități comandate până la sfârșitul lunii august a anului 2020. Acest rezultat pozitiv se datorează în mare măsură designului, calității percepute. I-Cockpit-ului inovator și eficienței lor, cu un consum record de combustibil și emisii reduse.

Toate acestea s-au constituit în argumente serioase pentru a ne determina și pe noi să ne dotăm flota de mașini de închiriat cu modelul 308 sw al acestui producător.

Stil sportiv caracterizează Peugeot 308 sw

Unicitatea modelului 308 SW este evidentă și atrage atenția. Partea frontală al acestei versiuni dinamice găzduiește acum leul din grilă, cu trei lame orizontale de ambele părți ale emblemei și iluminare de zi cu LED-uri . Pentru o vizibilitate optimă în toate situațiile, modelul 308 SW a fost echipat cu faruri automate.

Semnalizările se disting, de asemenea, pentru modelul 308 cu o semnătură modernă si bineînțeles cu leduri. Funcționarea lor secvențială dinamică, din interior spre exterior, subliniază identitatea tehnologică a mașinii.

308 SW are un design modern, aerodinamic, sportiv. Oglinzile retrovizoare laterale sunt ajustabile electric și se pliază tot electric la închiderea mașinii din telecomandă de pe cheie. Cu un ampatament vizibil lărgit, modelul 308 este echipat cu roți cu diamante de 16 „. Atât cu jante din aliaj cât și cu jante din oțel. Aceste roți cu aspect robust si sunt expresive pentru 308 cu spițele lor canelate și motivul gravat.

Motorizare

Motorul diesel cu patru cilindri de 1,6 litri BlueHDI Stop & Start este cuplat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Pentru a profita la maximum de cuplul său de 285 Nm, disponibil între 1.750 și 4.500 rpm. Acest nivel ridicat de performanță este combinat cu emisiile de CO2 bine controlate și consumul de combustibil. De la doar 130g / km și 5,6 l / 100km (50,4mpg).

Pentru a obține aceste rezultate, acest motor cu patru cilindri de 1.598 cmc combină:

  • un turbocompresor Twin-Scroll, pentru performanță și răspuns instantaneu de la o turație foarte mică a motorului;
  • injecție directă de combustibil care asigură o eficiență optimă a combustiei;
  • ridicare variabilă a supapei la intrare, cuplată cu temporizarea variabilă a supapelor atât la intrare, cât și la evacuare (tehnologie VTi, supapă variabilă și injecție temporizată);
  • Stop & Start pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2. Precum și îmbunătățirea confortului general în condusul urban.

Confort și utilitate la noul Peugeot 308 sw

Spațiul interior generos, forma scaunelor și a banchetei cât și i-cockpi-ul inovator face din noul Peugeot 308 o mașină confortabilă și placută la condus.

Din aceste motive am ales și noi sa ne dotam flota de mașini de închiriat cu autoturisme din gama Peugeot 308. Pe care le puteți închiria la tarife cuprinse între 35€ si 16€ in extrasezon și un depozit de garanție de 300€.

Rezervă acum Peugeot 308 sw din flota Kamo Auto.

© KAMO Auto Expert | Toate drepturle rezervate.