10:00 - 1730
+40 752 261 217

Despre Noi

Alege siguranța unei companii cu experiență și prețuri la vedere

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti la costuri corecte

Firma noastră Kamo Auto Expert vă ofera servicii de Inchirieri auto Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov. Dorim să venim în întampinarea clienţilor noştrii cu servicii de calitate şi tarife decente şi nu în ultimul rând oneste. Vă garantăm cel mai bun raport calitate/ preţ al serviciilor noastre de inchirieri auto Bucureşti. Devenind unul din clienţii noştrii veţi beneficia de experienţa noastră de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto. Seriozitate şi profesionalism. Ne străduim ca pe o piaţa tot mai concurenţiala să venim în întampinarea clienţilor noştrii cu servicii de înaltă calitate, la preţuri decente şi cu toate costurile suplimentare la vedere.

Ştim cu toţii cât de dificil este să găsim cele mai potrivite mijloace de transport atunci când timpul ne presează. Ori când este necesar să ajungem la o întalnire importantă într-un alt oraş cu ţinută business obligatorie. Pentru toate acestea şi pentru o gama variată de alte activităţi, vă punem la dispoziţie servicii de inchirieri auto Bucureşti. Pe termen scurt ori pe termen lung. Dacă ai sosit în ţară pentru o scurtă vacanţă de sărbători sau pentru vacanţa de vară, dacă ai o problemă urgentă de rezolvat şi doreşti să nu depinzi de transportul în comun sau să apelezi la prieteni sau taxi pentru a te deplasa, închirierea unei maşini poate fi soluţia ideala. Kamo Auto Expert îţi pune la dispoziţie o flotă de maşini care acoperă cam toate clasele de autoturisme de la economic sau minivan la SUV.

Filosofia noastră este simplă: ne adaptăm cerintelor clientului. Suntem mereu pregătiţi pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Si a găsi soluţii pentru rezolvarera oricaror probleme într-o manieră eficientă şi amiabilă.

Ce ne recomandă

Micile detalii fac întotdeauna diferența

Peste 14 ani experiență

De peste facem cu pasiune acest business. Faptul că operăm de atâția ani în București și Otopeni ne-a făcut să oferim de la an la an servicii de o calitate din ce în ce mai bună.

Mașini de închiriat impecabile

Mașinile noastre sunt cartea noastră de vizită. De aceea, fiecare dintre ele este nici mai mult nici mai puțin decât impecabilă, tehnic și estetic. Adăugăm constant modele noi care să întâmpine nevoile și cerințele clienților noștri.

Prețuri foarte competitive

Prețurile noastre sunt întotdeauna competitive și corecte în raport cu tipul de mașină oferit și perioada de închiriere pentru care optați. Garanțiile mici sau opțiunile fără garanție sunt preferatele clienților noștri.

Copyright ® 2018 Kamo Auto. Toate drepturile rezervate.