Cum alegem o mașină de închiriat potrivită

De cele mai multe ori, aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de mașini de închiriat. Dar chiar și în cadrul claselor specificate ale companiei de mașini de închiriere, există multe necunoscute când vine vorba de descifrarea celor oferite. În plus, nu sunt egale în ceea ce privește dotările și funcțiile disponibile.

Masini de inchiriat

Știați că unele companii numesc mașini mici, cum ar fi Ford Fiesta și Chevrolet Spark, mașini „Class-A Economy”, dar alte modele similare ca Fiat 500L și Mini Cooper sunt considerate „Class-B Compact?

După ce determinați categoria și tipul de mașină pe care îl doriți, trebuie totuși să determinați ce caracteristici oferă. De exemplu, nu toate mașinile de închiriat au un port USB, deci asigurați-vă că aduceți un încărcător portabil care se conectează la priza de 12 volți.

Este posibil ca unele dintre cele mai noi mașini mici, precum Hyundai Accent, Kia Rio și Mitsubishi Mirage, să nu aibă Bluetooth. Deci, va trebui să vă bazați pe un pasager pentru a gestiona apelurile telefonice. Dacă alegeți mașina special pentru a economici cât mai mulți bani și alegeți o companie de închiriere auto cu reduceri. Rețineți că acestea tind să ofere mașini care au cel puțin doi sau trei ani. Așadar, chiar dacă mașinile disponibile nu sunt cele mai noi. Nu puteți conta pe obținerea unui vehicul cu funcții precum Bluetooth, navigare sau un port USB.

Cum alegem o masina de inchiriat

Cel mai bun lucru de făcut este să vă asigurați că închiriați cea mai nouă mașină posibilă în bugetul dvs. Dacă mergeți la locul de ridicare împreună cu familia și aflați că mașinii închiriate îi lipsesc unele caracteristici cheie, mergeți înapoi la birou și cereți să alegeți altă mașină.

Timpul suplimentar de negociere este de preferat decât petrecerea unei săptămâni sau mai mult într-o mașină care nu are opțiuni de bază.

Pentru a vă ajuta să luați o decizie în corectă la ghișeul de închiriere. Am pus laolaltă o listă a vehiculelor pe care să le alegeți și a celor de care să stați departe – indiferent de cât de ieftină este rata zilnică – atunci când aveți alegerea vehiculului. Toate vehiculele de aici au obținut rezultate bune în testarea Rapoartelor pentru consumatori și s-au efectuat în mod adecvat. Dacă sunt incluse în testele de avarie sau din sectorul asigurărilor. Nu am inclus fiabilitatea ca factor de luare a deciziilor, deoarece mașinile de închiriat sunt adesea utilizate pentru perioade scurte de timp și apoi returnate.

Ford Fiesta

Fiesta are o manevrabilitate foarte bună și o rulare suplă și controlată. În ciuda dimensiunilor mici, zgomotul interior este redus, dar spațiul din spate este puțin sub medie. Este o mașină cu scoruri bune în testele de accidente (Euro NCAP) la toate modelele de după anul 2012. Consumul redus în mediul urban și extrauban o fac, de asemenea, o mașină foarte bună pentru închiriere.

© KAMO Auto Expert | Toate drepturle rezervate.