Publicat la 2018-07-02 10:20:12

Orice acțiune umană are la bază o motivație. Asa se intampla si cand doresti sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti. Uneori această motivație e legată de utilitate, alteori motivația poate fi plăcerea. Așa funcționează lucrurile. Motivațiile însă nu vin de nicăieri. Ele depind de cunoștințe, de informațiile deținute, de experiențele personale sau ale altor oameni, din care toată lumea învață ceva. Indiferent care ar fi scopul pentru care doresti sa inchiriezi o masina este bine sa fii informat.

Situațiile care apar de-a lungul vieții unui om sunt uneori provocate de el, de acțiunile lui, alteori se trezește prins în ceva ce nu a ales să i se întâmple. Bineînțeles, de fiecare dată e de preferat să reacționeze în așa fel încât, finalul să dovedească eficiența alegerii făcute.

Ce legătură are toată această filosofie cu închirierea de mașini dintr-un oraș ca Bucureștiul? Logica e una foarte simplă: închirierea unei mașini, indiferent de localitate, înseamnă situație și motivație. Se alege o firmă rent a car din capitală, nu la întâmplare, ci una care are anumită vechime, peste zece ani de funcționare, de pe site-ul căreia operațiunea de rezervare a unei mașini e simplă, la îndemâna oricui, cunoscută pentru corectitudinea față de clienții săi. E vorba de firma Kamo Auto Expert din București. La o trecere atentă prin pagina de internet a firmei, cititorul poate observa următoarele:

1. Prețurile sunt cuprinse în segmentul mediu de pe piața rent a car a capitalei. Asta înseamnă că nu există riscul taxelor ascunse, prezent de obicei acolo unde prețurile sunt sub medie,depozitele pentru asigurări sunt de asemenea cele „normale”.

2. Mașinile care pot fi închiriate sunt relativ noi, aparțin tuturor categoriilor de autovehicule, în funcție de volum și capacitatea motorului, indiferent de nevoie clientului, acesta găsește ceea ce îl interesează.

3. Procedeul de rezervare durează foarte puțin, iar tariful include RCA-ul, rovigneta, asistența rutieră și TVA-ul. E tot ce are nevoie cineva pentru a circula pe străzile româniei.

4. Documentele necesare pentru închiriere sunt: permis de conducere (vechi de cel puțin 3 ani), buletin/carte de identitate, card pentru asigurare.

 

Practic, tot ce poate aștepta cineva de la o firmă care închiriază mașini, găsește aici. Dar ce motivații să aibă cineva pentru a închiria o mașină?

1. Situații care necesită locuirea în capitală, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă, rezolvarea unor „probleme” care presupune deplasarea în mai mult locuri din oraș.

2. Deplasări într-un grup de persoane, care necesită un spațiu mai mare decât asigură autoturismul proprietate personală.

3. Alte situații în care autoturismul personal nu corespunde cerințelor.

4. Un drum în țară în condiții în care un 4 x 4 ar asigura confortul și siguranța pasagerilor.

5. Poate clientul dorește să-și schimbe mașina. Iar pentru o probă, dacă nu e la îndemână un „test-drive”, o mașină închiriată în anumite ocazii poate rezolva problema.

6. Turismul – pentru cei care vin în bucurești de la distanțe mari, din străinătate sau din țară, a căror vacanță presupune vizitarea unor obiective turistice și parcurgerea unui itinerar, se impune, fără discuții, închirierea unei mașini.

7. Pentru locuitorii capitalei, ale căror activități zilnice presupun anumită rutină, care nu folosesc decât foarte rar o mașină, e mai avantajoasă închirierea decât deținerea.

8. Firmele care au nevoie pe timp îndelungat de mașini pentru angajați, pot apela la închirierea de mașini, pentru tarife mai mici decât cele normale.

 

Concluzie

Situații sunt, motive sunt, alegerea închirierii de mașini ca variantă avantajoasă de rezolvare a unor probleme e mai mult decât logică.

Suna acum