Despre serviciile de inchirieri auto Bucuresti oferite de Kamo Auto Expert

Firma noastră Kamo Auto Expert vă ofera servicii de Inchirieri auto Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov. Dorim să venim în întampinarea clienţilor noştrii cu servicii de calitate şi tarife decente şi nu în ultimul rând oneste. Vă garantăm cel mai bun raport calitate/ preţ al serviciilor noastre de inchirieri auto Bucureşti. Devenind unul din clienţii noştrii veţi beneficia de experienţa noastră de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto. Seriozitate şi profesionalism. Ne străduim ca pe o piaţa tot mai concurenţiala să venim în întampinarea clienţilor noştrii cu servicii de înaltă calitate, la preţuri decente şi cu toate costurile suplimentare la vedere.

Ştim cu toţii cât de dificil este să găsim cele mai potrivite mijloace de transport atunci când timpul ne presează. Ori când este necesar să ajungem la o întalnire importantă într-un alt oraş cu ţinută business obligatorie. Pentru toate acestea şi pentru o gama variată de alte activităţi, vă punem la dispoziţie servicii de inchirieri auto Bucureşti. Pe termen scurt ori pe termen lung. Dacă ai sosit în ţară pentru o scurtă vacanţă de sărbători sau pentru vacanţa de vară, dacă ai o problemă urgentă de rezolvat şi doreşti să nu depinzi de transportul în comun sau să apelezi la prieteni sau taxi pentru a te deplasa, închirierea unei maşini poate fi soluţia ideala. Kamo Auto Expert îţi pune la dispoziţie o flotă de maşini care acoperă cam toate clasele de autoturisme de la economic sau minivan la SUV.

Filosofia noastră este simplă: ne adaptăm cerintelor clientului. Suntem mereu pregătiţi pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Si a găsi soluţii pentru rezolvarera oricaror probleme într-o manieră eficientă şi amiabilă.

 

Rent a car Bucureşti – Otopeni

Kamo Auto Expert are o experienţă de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto, devenind una dintre cele mai de încredere fime de inchirieri auto Bucuresti care oferă astfel de servicii pe piaţa din Bucureşti. Parcul nostru auto  în care vă invităm pentru a vă alege modelul dorit de maşină cuprinde peste 10 modele de maşini, în special din gama Dacia. În tariful de închiriere auto intră nu doar taxa propriu-zisă de închiriere ci şi întreţinerea acesteia de catre firmă. Si asigurarea suportului tehnic pe toată durata în care maşina se află în posesia clientului. Compania de închirieri de maşini Kamo Auto Expert SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi îşi are sediul în Bucureşti.

Eforturile noastre se îndreaptă în sprijilul clientului printr-un raport calitate preţ cât mai bun cu putinţă.

Politica firmei noastre de este: clientul închiriază maşini ieftin, iar noi îi dăm clientului nostru ceea ce cere. Ideea noastră de se bazeaza pe o strategie win-win: clientul este mulţumit, iar noi suntem fericiţi că i-am putut fi de ajutor. Dar cu toate acestea clienţii noştri nu trebuie să considere ca vor beneficia de mai puţin pentru că plătesc mai puţin.

În concluzie, Kamo Auto Expert înseamnă servicii inchirieri auto Bucureşti de calitate şi preţuri corecte.

Dacă v-am convins şi doriţi să apelaţi la serviciile noastre, sunaţi-ne acum.

Drum bun!

Suna acum