10:00 - 20:00
+40 752 261 217

Inchiriere auto termen lung

Ce înseamnă inchiriere auto pe termen lung?

Acest serviciu de inchirieri auto termen lung se adreseaza in special firmelor, care au nevoie de una sau mai multe masini pentru a-si competa flota existanta, sau pentru a incepe o noua afacere. Este posibil sa aveti nevoie de masina pentru o perioada limitata de timp. Pentru a va pune la punct o anumita latura a afacerii dumneavoastra. In acesta situatie serviciul de inchirieri auto termen lung oferit de firma noastra reprezinta o solutie ideala, deoarece nu va tine legati de un lesing financiar sau de achizitia unei masini. Care poate deveni ulterior inutila.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor complexe in materie de inchiriere auto am introdus in portofoliul nostru de servicii si posibilitatea de inchirieri auto termen lung.

Vezi flota pentru inchiriere auto termen lung

Ford Fiesta
Mini
zi De la
13€
Renault Clio Estate
Economy
zi De la
14€
Dacia Lodgy
Monovolum
zi De la
14€
Ford Focus
Compact
zi De la
14€
Peugeot 308 SW
Compact
zi De la
14€
Renault Megane SW
Compact
zi De la
14€
Dacia Duster
SUV
zi De la
16€
Ford Tourneo Connect
Mini Bus
zi De la
19€
BMW 318d
Premium
zi De la
30€

Beneficii inchiere auto pe termen lung

  • Va puteti alege un model anume de autoturism. In finctie ne necesitatea si bugetul pe care il aveti alocat in acest scop.
  • Preturi atractive: cu cat perioada de inchiriere este mai lunga, cu atat preturile de inchirieri de masini sunt mai mici.
  • Inchiriere auto cu “totul inclus”: taxe si impozite auto, asistenta tehnica si rutiera, mentenanta si revizii anuale, masina la schimb in caz de avarii sau accident, anvelope de sezon (vara, iarna), etc.
  • Avantaje financiare: nu se solicita nici un avans, ci doar o rata lunara de inchiriere care se plateste in avans (la leasingul financiar sau operational avansul solicitat este de 20-30% din valoarea masinii)
  • Avantaje fiscale: se plateste o singura rata de chirie lunara, avand totul inclus si care este 100% deductibila fiscal (la contractul de leasing rata lunara nu este deductibila, doar amortizarea masinii)

Faceti o solicitare pentru perioada si masina dorita si va garantam luna de luna cele mai bune servicii si cele mai mici preturi de inchirieri de masini pe termen lung.

Cât costă o inchiriere auto pe termen lung?

Este posibil ca inchirirea unei masini sa coste mai putin decat achizitionarea acesteia?

Raspunsul la aceasta intrebare este DA! Este posibil ca inchirierea unei masini sa fie mai putin costisitoare si sa ofere mai multe avantaje decat achizitionarea ei.

Alegand aceasta optiune aveti posibilitatea de a schimba masina frecvent. Beneficiati de asistenta tehnica, intretinere si reparatii incluse in pretul de inchiriere. Vizitati pagina cu parcul noastru auto. Consultati preturile de inchiriere ale masinilor pentru o perioada mai mare de 30 de zile. Faceti un calcul si o comparatie cu pretul de achizitie al masinii si va puteti convinge singur ca inchirierea unei masini pe termen lung este optiunea perfecta pentru dvs.

Nu uitati ca va stam oricand la dispozitie pentru consultari si ca intelegem nevoile specifice ale fiecarui client, motiv pentru care intocmim oferte personalizate de inchiriere auto. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta oferta personalizata este sa ne contactati.

Servicii de inchiriere auto termen lung prin Kamo AutoAchizitionarea unui automobil fie si in leasing poate insemna o risipa de bani, daca necesitatea utilizarii unei masini este pe o perioada limitata, intretinerea masinii devine din ce in ce mai costisitoare si neproductiva pentru proprietar. Cumpararea unei masini pare solutia nepotrivita… solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirieri auto termen lung!

A cumpara o masina nu inseamna o investitie buna, mai degraba seamana cu o pierdere de bani. Mai concret, un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri… pe o perioada de 3 ani capitalul investit se poate deprecia cu pana la 50%. Fara sa punem la socoteala toate cheltuielile legate de intretinere…

Cum funcționează procesul de inchiriere pe termen lung?

Masina pe care o alegeti din parcul nostru sau chiar toata flota noastra auto va este înmânată pe baza unui contract de inchiriere pe o perioada cuprinsa intre 30 de zile si 3 ani. În urma stabilirii costului fix lunar de detinere a masinii. Asa cum am mentionat deja, acest cost lunar include toate taxele, impozitele si asigurarile ( Casco si RCA), intretinere, cauciucuri de sezon, reparatiile in caz de nevoie si sigur inlocuirea autovehiculului pe perioada reparatiilor. Nu uitati ca aveti un cost fix, iar de dobanzi sau de alte costuri administrative ne ocupam noi.

Acest program este special creat pentru organizatii si companii ca alternativa la leasingul operational sau financiar. Daca reprezentati o companie preocupata de eficientizarea costurilor cu parcul auto atunci inchirierea de masini pe termen lung este solutia petfecta pentru dvs. Este un produs ideal daca aveti o companie de dimensiuni mici sau mijlocii, ori daca aveti anumite perioade in an cand creste necesarul de masini pentru desfasurarea activitatii.

Este ideal sa poti alege inchirierea pe o perioada limitata de timp, cu costuri minime si fara batai de cap.

Copyright ® 2021 Kamo Auto. Toate drepturile rezervate.
Termeni si ConditiiWebsite construit de Lemar Artwork