Publicat la 2018-07-02 10:11:41

Odată cu dezvoltarea turismului internaţional, cu dorinţele din ce în ce mai îndraznete de a vizita locuri noi şi ptoreşti, în cautarea de senzaţii tari sau, dimpotrivă, de liniştea vieţii la ţară, pierdută azi în oraşele mari, s-au diversificat şi nevoile celor care apelează, în numar din ce în ce mai mare, la serviciile agenţiilor de turism. O parte din condiţiile necesare unei excursii, dacă e vorba de o perioadă scurta de timp, vacanţe ori concediu, când perioada de timp e mai lungă, sunt asigurate de către aceste agenţii. Exista chiar si propuneri pentru listele cu obiective turistice care trebuie vizitate, clasificate pe zone geografice. Dar omul modern vrea, în primul rând, libertate de mişcare.

În general, libertatea de mişcare se manifestă prin doua alegeri majore, cu o legătura strânsa între ele:

1. Alegerea obiectivelor turistice

2. Închirierea unei maşini care să-i dea turistului independenta faţă de programul firmelor de transport în comun.

Posibilitatea închirierii unei maşini de care cineva poate dispune după bunul plac, a dat turismului o nouă viziune. Dacă până acum deplasarea însemna autocar, grup, program de grup, de-acum înainte partea aceasta importantă, a mobilitaţii, e alta. Programarea unui traseu care să cuprinda cateva obiective turistice, dar şi posibilitatea schimbarii acestui traseu, datorită „elasticitaţii” oferite de maşina închiriată, dau alt farmec unei vacanţe. Iar vizitarea acestor obiective în compania unui grup restrâns, de persoane apropiate, poate transforma uşor un timp obişnuit într-o vacanţă de neuitat. Închirierea unei maşini aduce aspecte noi în derularea unui proiect turistic. A parcurge împreuna cu prietenii cateva sute de kilometri, în aceeaşi maşină, într-o ambianţă deosebită, înseamna timp de calitate.

Dar firmele de rent a car s-au gandit la mai multe aspecte legate de o calatorie cu maşina, decât s-au gândit clienţii înşişi. Astfel, în timp, închirierea unei maşini avantajează clienţii din multe puncte de vedere. Una din firmele care şi-au făcut din mulţumirea clienţilor motivul principal de funcţionare, practicând preţuri onorabile şi furnizând servicii de calitate, este firma Kamo Auto Expert SRL, din Bucureşti. Oricine accesează pagina web a acestei firme, poate observa următoarele:

  1. O maşina închiriata înseamnă economie de timp, bani si energie fizică. Chiar referitor la turismul intern, kilometri dus-întors pe care îi parcurge cineva din interior, înseamna combustibil, uzură maşinii, posibil cazare şi masă, şi foarte sigur oboseală şi nervi.
  2. Riscul legat de o defecţiune tehnica e minim. Prin contract, firma se obliga să înlocuiască maşina, în cazul unei defecţiuni, cu o alta, funcţională.
  3. Contractul, chiar dacă se întocmeşte pe o singură persoană, permite ca maşina să fie condusă de mai multe persoane. Asta înseamnă drum lung fară oboseală.
  4. Un alt avantaj îl constituie preluarea maşinii din locul în care se ajunge în capitală cu avionul, trenul, etc. Sau din oricare alt punct în care doreşte clientul.
  5. Maşinile din parcul auto sunt noi sau aproape noi, au inspecţiile tehnice valabile, sunt curate si îşi aşteaptă clienţii cu rezervorul plin.
  6. Procedura de închiriere e foarte simplă, atât online cât şi telefonic. Oricine poate alege din parcul auto un anume tip de maşină, în funcţie de nevoi.

În schimbul tuturor serviciilor, tot ce se cere din partea clientului e seriozitate şi bun simţ.

Suna acum