10:00 - 20:00
+40 752 261 217

Întrebări frecvente – FAQ

Întrebări generale

Secțiune de față prezintă cele mai frecvente întrebări
primite din partea clienților noștri.
Dacă aveți nevoie de mai mult einformații, contactați-ne!

Cât costă o mașină de închiriat în Bucuresti?

Pentru a afla cât costă o mașină de închiriat în Bucuresti, va invitam să folositi formularul nostrum ce comanda și să efectuați o căutare, veți avea imediat o listă a vehiculelor disponibile și cu cele mai ieftine prețuri. Puteți găsi o mașină de închiriat în Bucuresti de la 15 € pe zi în full sezonul și de la 10 € pe zi în extra sezon.

Este nevoie de un deposit de garantie pentru a închiria o mașină în Bucuresti?

Da, pentru a închiria o mașină în Bucuresti, va trebui să depuneti un deposit de garantie care vă va fi returnată ulterior. Vă recomandăm să vizitați pagina noastră “Termini si conditii” în care detaliem totul despre necesitatea unui depozit la ridicarea vehiculului.

Îmi pot anula rezervarea?

Da, desigur, pentru a putea anula rezervarea, va trebui să accesați doar zona „Modifica rezervarea” care se află în partea de sus a paginii web și, odată acolo, să accesați cu datele de acreditare solicitate. De obicei, puteți anula rezervarea cu până la 48 de ore înainte. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile.

"EROARE: Prenumele/Numele introdus nu se potrivește cu prenumele/numele clientului existent în sistem." - Rezolvare aici

Dacă ai mai rezervat o mașină de la noi în trecut, o nouă rezervare va trebui să fie cu acelesi Nume și Prenume pentru aceeași adresă de email. Dacă folosiți o nouă adresă de email, Nume și Prenume pot fi diferite față de cele din trecut.

Cum aflu Numele și Prenumele exacte folosite într-o rezervare anterioară?

  1. Căutați în căsuța e email, confirmarea primită la ultima rezervare. Subiect email: ‘Detalii închiriere mașină …’
  2. Verificați datele utilizate în trecut

Copyright ® 2021 Kamo Auto. Toate drepturile rezervate.
Termeni si ConditiiWebsite construit de Lemar Artwork