DACIA DUSTER DIESEL

Total de plata

loading...

  • Combustibil: Diesel
  • Consum: 6L / 100km
  • Cutie de viteza: Manuala
  • Aer conditionat: A/C
Preturile afisate sunt pentru luna
Garantie: 250,00€
Descriere

Aflată în parcul nostru auto încă de la apariţia acestui model Dacia Duster se afla printre preferinţele clienţilor noştri care doresc să închirieze o maşină, mai ales în sezonul rece. Kamo Auto Expert îţi oferă  posibilitatea de a închiria o maşină din clasa SUV, robustă, care poate face faţă oricaror provocări. Dacia Duster este o soluţie potrivită atât pentru călătorii pe distante lungi cât şi pe distanţe scure. Având o alură impunătoare, face totuşi parte din clasa medie, ceea ce asigură o mai uşoară manevrabilitate in trafic.

Modelul din parcul nostru este dotat cu închidere centralizată, geamuri electrice, aer condiţionat, computer de bord, tracţiune 4×4 cu o transmisie manuală cu 6+1 rapoarte, şi un volum mare al portbagajului. Motorizarea diesel de 1.5 DCI si 110 CP, oferă performante optime la un consum de combustibil mai mult decat rezonabil (în jur de 7.5L/100km)

Dacia Duster este un model extrem de apreciat şi utilizat atât pentru călătorii de afaceri cât şi pentru vacanţe ori călătorii mai lungi.

Suna acum